Достигни границата на вълнение и забавление!

 

 

ЕКСТРЕМНИ

РАКЕТА

Пропадане в синьото с единствената по рода си Ракета в България. Затворени в капсула ще бъдете изстреляни в екстремно изживяване, покачващо адреналина.

СЛЪНЧЕВО 
ИЗРИГВАНЕ

След скоростното спускане усетете колко високо можете да стигнете преди да обърнете посоката на 360 градуса и да се озовете във водата.

ЦУНАМИ

Спиращо дъха спускане ще ви изпрати в бездната на емоциите, ще ви залее с чист адреналин, а после ще ви изстреля шеметно нагоре: над стандартното и обичайното, над всички досегашни изживявания.

ЦЕНТРОФУГА

Скачане във водовъртежа за шеметно завъртане. След набраната скорост изведнъж попадате на открито. Времето забавя своя ритъм и след миг на привидно спокойствие, стихията отново ви повлича. Опитайте се да победите гравитацията!

СЕМЕЙНИ

ЧЕРНА ДУПКА

Не се заблуждавайте от успокояващия зелен цвят на пързалката. След пропадането в мрака и острите завои, се дръжте здраво за ринга докато не видите светлинта в края на тунела.

РОЛБА

Върни се в детството и бъди част от смеха на твоите деца. Добави към семейното веселие спускане с двуместен ринг по ролбата.

ШЕМЕТНА 
НАДПРЕВАРА

Време е за водно състезание и без значение е кой ще бъде победител и кой победен, всички ще получат еднаква награда – щуро забавление и повод за реванш.

БАВНАТА РЕКА

Когато се уморите от безброй спускания и изкачвания към различните атракциони, се отпуснете на ринга и позволете спокойствието на реката да отнесе натрупаната умора и да ви зареди с нови сили за следващите емоции.

ДЕТСКИ

Подарете на детето си незабравими летни спомени!

За най-малките ни посетители и изморени родители сме подготвили детски атракциони: Многоцветна дъга за спускане с приятели, детска ролба и пързалки – животинки – октопод, слон и зайче!

За Контакти: 
+359 878 681 035

Адрес:
Приморско,
ул. Фрегата 2

Работно Време:
10 – 19 ч

Всички съоръжения спират работа 30 минути преди края на работното време.

Aquaplanet primorsko. All Rights Reserved.

Aquaplanet primorsko. All Rights Reserved.